Murren Arkitottis- Jatko Nuolemo

Kesto
4 x 50 min
Sijainti
Teollisuuskuja 15, Lieto (Nuolemo)

Mitä Murren Arkitottis- Jatkolla oppii?

Kurssilla ovat oppimassa sekä Murre, että omistaja. Kurssilla koirat työskentelevät yhtaikaa ryhmässä, ja oppivat keskittymään omistajansa kanssa harjoitteisiin muiden koirien läsnäollessa. Kurssilla jatketaan koiran perushallintaan liittyviä tehtäviä, kuten rauhassa odottamiseen, hihnakävelyyn ja luoksetuloon. Ohjaajana voi toimia myös aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Muiden perheenjäsenien kannattaa harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kurssi järjestetään Murren koulutushallissa. Sään salliessa harjoitteita voidaan tehdä myös ulkona piha-alueella.

Ryhmä kokoontuu neljänä peräkkäisenä viikkona samana ajankohtana kuin aloitus.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on matalan kynnyksen kurssi ja siksi sinne ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat käyneet Murren Arkitottis-kurssin  tai omaavat vastaavat taidot.  Huomaathan kuitenkin, ettei kurssi sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille, eli jos koirasi reagoi muihin koiriin esimerkiksi haukkumalla, otathan yhteyttä ennen kurssille ilmoittautumista.

Kuka kurssin ohjaa?

Kurssin ohjaa koulutusohjaaja Henri Toukonen.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), normaali talutin, valjaat/ei-kuristava panta, runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja, sekä lelu, jolla koirasi mielellään leikkii. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.