Murre Näyttelykuntoon

Kesto
3 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Alkavat kurssit

65 
huhtikuu 11 / su 20:00
Jasmin

Tarvitseeko koirasi häiriöharjoitusta näyttelytilanteisiin, vai oletko kenties menossa elämäsi ensimmäiseen näyttelyyn? Murre Näyttelykuntoon -kurssilla harjoitellaan hallittua esiintymistapaa ja taitoja, joita näyttelyissä tarvitaan. Näyttelytilanne on koiralle usein haastava, varsinkin, jos se ei ei vielä tiedä miten sen kuuluu toimia. Kurssin harjoitukset räätälöidään sopimaan yksilöllisesti joka koiralle, eli kurssi sopii teille, oli koirasi riemusta hyppivä ihmisrakastaja, tai hieman ujompi yksilö!

Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

Mitä Murre Näyttelykuntoon -kurssilla oppii?

Kurssilla harjoitellaan hallittua näyttelykäyttäytymistä, ja esittämistä, joilla saat koirasi parhaat puolet esiin. Kurssilla käydään läpi yleisesti näyttelyn kulkuun liittyviä asioita, sekä lähdetään rakentamaan kaikkia näyttelyihin liittyviä käytöksiä pienistä palasista positiivisen vahvistamisen tekniikoilla. Murren treeneissä harjoitteet tehdään niin helpoiksi, että koirakot pystyvät niissä varmasti onnistumaan.

Kurssilla hyödynnetään koiran omaehtoisuutta, ja harjoitellaan ns. startti- ja stoppinappuloiden käyttöä käsittelyharjoituksissa. Murrella pidämme ensiarvoisen tärkeänä koiran tunnetilaa, jotta kaikki tuleviin näyttelytilanteisiin liittyvä harjoittelu luo koiralle vain ja ainoastaan positiivista mielikuvaa!

Kenelle kurssi sopii?

Murre Näyttelykuntoon -kurssille voi osallistua yli 5kk vanhan koiran kanssa. Mukaan voi tulla myös, vaikka et olisi menossa näyttelyyn, mutta koirasi jännittää käsittelyä tai esimerkiksi vieraita ihmisiä. Mikäli koirasi ei ole aiemmin osallistunut ryhmäharjoitustilanteeseen, suosittelemme osallistumaan ennen tätä kurssia Pentu- tai Perustaitokurssille.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa koulutusohjaaja (SKL) Jasmin Kujander. Kurssi järjestetään Murren koulutushallissa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (pyyhe, viltti tms), tavallinen talutushihna ja panta, näyttelyhihna, sekä runsaasti koirallesi mieleisiä makupaloja. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille saapumisesta.