Maltti on valttia

Kesto
3 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

 

Mitä kurssilla oppii?

Maltti on valttia -kurssilla aloitetaan rakentamaan erilaisten harjoitteiden avulla koirille keskittymiskykyä ja malttia. Kurssin harjoitukset keskittyvät arjen haasteisiin, kuten lenkille lähtöön, ulkona esimerkiksi hajujen perään vetämiseen, vieraiden innokkaaseen vastaanottamiseen, ja muihin vastaaviin tilanteisiin.

Kurssilla käytetään positiivisen vahvistamisen keinoja ja harjoitellaan monipuolisesti tukitaitoja, jotka tukevat keskittymiskykyä, eli rauhoittumista, luopumista ja kontaktia.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii erinomaisesti innokkaille nuorille ja aikuisille koirille, joilla on vaikeuksia malttaa rauhoittua ja keskittyä eri arjen tilanteissa. Kurssi ei vaadi pohjataitoja, mutta sopii myös erinomaisesti Pentukurssin ja Perustaitokurssin jälkeiseksi kurssiksi. Huom! Kurssi ei kuitenkaan sovellu voimakkaasti reaktiivisille (toisiin koiriin tai ihmisiin haukkumalla reagoiville) koirille. Jos uskot, että koirasi pystyy alkuinnostuksen jälkeen keskittymään ryhmässä, tämä kurssi soveltuu teille.

Huomaathan, että vaikka kurssilla käsitellään lenkkeilyyn liittyviä aiheita, emme käsittele muita hihnakäytökseen liittyviä ongelmia. Jos koirallasi on erityisiä vaikeuksia hihnalenkkeilyssä, voi Hihna- ja ohituskurssi olla teille sopivampi.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Krista tai eläintenkouluttajan ammattitutkintoa suorittava Minna.

Missä koulutus pidetään?

Harjoituksia tehdään Murren koulutushallissa, joka on talevalla lämmitetty ja helteellä viilennetty.

Mitä koulutukseen tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja.  Kun ilmoittaudut koulutukseen, saat sähköpostiisi ohjeet, jotka sisältävät kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.