Lajiharrastajan pohjataidot

Kesto
6 x 60min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Lajiharrastajan pohjataidot -kurssilla harjoitellaan erilaisissa harrastuslajeissa tarvittavia perusteita ja palasia, joista voi lähteä rakentamaan valmiita liikkeitä. Kurssilla aloitetaan liikkeiden opettelu pienin palasin, vahvistetaan koirakon yhteistyötä ja harjoitellaan erilaisia palkkaustapoja. Kurssilla hyödynnetään myös erilaisia kohdetyöskentelyvälineitä, joiden avulla koiran kehon hallinta paranee, ja liikesujuvuus vahvistuu. Kurssi soveltuu koirakoille, jotka tähtäävät tavoitteellisesti esimerkiksi tokon, rally-tokon, tai koiratanssin pariin.

Kenelle kurssi sopii?
Osallistuvan koiran alaikärajaksi suosittelemme puolen vuoden ikää. Mikäli koirasi ei kuitenkaan ole aiemmin osallistunut ryhmäharjoitustilanteeseen, suosittelemme ennen tälle kurssia osallistumista esimerkiksi Murren Perustaitokurssia.

Kurssin kouluttaja
Kurssin ohjaa eläintenkouluttajan ammattitutkintoa suorittava, pitkän kokemuksen tokossa omaava Katja Vossi. Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?
Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja, sekä koirasi lempilelu. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.