Kotikäynti

Sijainti
Kotikäynti

Yksityisohjaus

175 
Kotikäynti
Lisäinfo

Huom! Teemme kotikäyntejä rajoitetusti Covid -19 tilanteesta johtuen. 

Onko koirallasi kotiympäristössä jokin ei-toivottu käytös, johon haluaisit ammattilaisen neuvoa ja tukea? Käytämme käyttäytymistieteisiin ja oppimispsykologiaan perustuvia positiivisen vahvistamisen koulutusmenetelmiä. Murrella kaikki kotikäyntejä tekevät kouluttajat ovat ammattitutkinnon suorittaneita eläintenkouluttajia, ja opiskelevat koko ajan lisää käyttäytymisestä ja kouluttamisesta mm. erilaisten webinaarien ja verkkokurssien parissa.

Miksi Kotikäynti on hyödyllinen?

Mitä varhaisemmassa vaiheessa ei- toivottuun käytökseen puututaan, sitä helpompaa tilanteen muokkaaminen on.  Ei siis kannata jäädä odottamaan, että asia korjaantuisi itsestään, vaan toimintamalleja on muutettava, jos haluaa koiran käytöksen muuttuvan.

Useimmiten omistaja löytää yhteisen sävelen koiransa kanssa jo yhden tapaamisen jälkeen, mutta toisinaan tarvitaan pari lisäkoulutuskertaa, joissa oppii niin koira kuin omistaja. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että yksikään ongelma ei ratkea kuten televisiossa, vaan koulutus vaatii aina omistajalta sitoutumista ja johdonmukaista koulutusta.

Mitä Kotikäynti sisältää?

Kotikäyntiin varataan aikaa noin 1,5h. Kotikäynnillä tehdään hyvinvointikartoitus, ja koulutussuunitelma ei-toivotun käytöksen ratkaisemiseksi. Kotikäynnin hintaan sisältyy matkat (max. 20 km Murren toimipisteeltä) ja alv 24 %. Saat myös kirjalliset hoito- ja koulutusohjeet jälkikäteen sähköpostitse, joiden avulla voit jatkaa harjoittelua ohjeiden mukaisesti.

Miten varaan ajan Kotikäynnille?

Voit ilmoittautua Kotikäynnille yhteydenottolomakkeella tai sivun ylälaidasta. Ilmoittautumisen jälkeen otamme yhteyttä sinuun, ja sovimme yhdessä molemmille osapuolille sopivan ajankohdan. Kirjoitathan verkkokaupan lisätietokenttään tai yhteydenottolomakkeen viestiin minkälaisesta käytöksestä on kyse, sekä mahdollisista aikataulutoiveista.

Miten valmistaudun Kotikäyntiin?

Kun ajankohta on sovittu, saat sähköpostitse infokirjeen ja valmistautumisohjeet.

Asiakkaat suosittelevat

 1. Miia ja Selma

  Pakko tulla laittaa viestiä, et miten iso apu Kristan käynnistä ja vinkeistä on jo nyt ollu!
  Selma on ihan erilainen, verrattaen viime viikkoon. Leikitään ja hengaillaan muuallaki, ku pöydän tai tuolin alla. Kong on ollu tosi hyvä ja Selmasta super kiva juttu. Omaa paikkaa ollaan opeteltu ja sinne hypitään välillä oma-aloitteisesti ja sitten katse äitiin, että missä herkku. Vilkuilua tietty edelleen, mutta nyt siitä saa selman huomion pois, eikä paeta aina piiloon! Luut maistuu myös taas.Ihan mieletön alku! Kiitos kiitos kiitos ❤️

 2. Olivia ja Seriffi

  Moi Katja! Seriffin kanssa ollaan edistytty hienosti! Lenkeillä käytetty samanlaista koulutuslelua kuin silloin yksityistunnilla sekä herkkuja👏🏻 Seriffi hienosti keskittyy leluun/herkkuun muiden ihmisten ja koirien ohitustilanteissa vaikka muut koirat haukkuisivat meille! Otin myös viikonloppuna Seriffin mukaan rannalle, joka oli tupaten täynnä ihmisiä ja Seriffi ei haukahtanut kertaakaan! Ystävystyi myös erittäin nopeasti kavereihini, joita ei ole ikinä nähnytkään😍 Ollaan erittäin tyytyväisiä ja on ihanaa mennä hänen kanssa paikkoihin, kun tietää ettei tule ongelmia. On ollut tietysti pari tilannetta jossa ollaan oltu joko liian myöhään liikenteessä lelun ja herkun kanssa tms jolloinka Seriffi on lähtenyt haukkumiskisoihin😅 mutta suurimmaksi osaksi mennyt hienosti!

 3. Susanna ja Hertta

  Katjan case
  Hertan yllättäen syntynyt pelko omistajansa isäpuolta kohtaan

  Hei, ajattelin päivitellä kuulumisia.
  Meillä on edennyt harjoittelu tosi hyvin ja nyt ollaan jo melkein päästy takaisin normaaliin. Hertta menee jo tosi rohkeasti sisälle vanhempieni kotiin vaikka isäpuoli olisikin siellä. Kaiken lisäksi se menee nykyään innoissaan moikkaamaan isäpuolta ja vaatii rapsutuksia! Se on jopa hypännyt pari kertaa isäpuolen viereen sohvalle rapsutettavaksi, mitä se teki paljon ennen kuin tämä pelko alkoi. Tekemistä on vielä, mutta on ihan uskomatonta että ollaan päästy näin pitkälle ja paljon nopeammin, kuin olisin edes uskaltanut toivoa.
  Kiitos todella paljon taas tosi hyvistä neuvoista ja tuesta! Iso kivi on pudonnut sydämeltä 🙂