Koiratanssin vakiryhmät

Vakiryhmä

85 
Säännöllinen viikkovuoro
Nette/Jasmin
Lisäinfo

Koiratanssi on kiehtovan vapaamuotoinen ja monipuolinen koiraharrastuslaji, jossa koirankoulutustaitojen lisäksi korostuvat erityisesti ohjaajan ja koiran välinen saumaton yhteistyö, luovuus sekä musiikin tulkitseminen. Koiratanssiryhmissä opetellaan eri liikkeitä sekä niiden yhdistämistä liikekokonaisuuksiksi. Ryhmissä työstetään yksilöllisesti jokaiselle koirakolle sopivaa koreografiaa ja musiikkia.

Vakiryhmissä perehdytään syvemmin koiratanssin alalajeihin, (freestyle, suom. vapaatanssi ja HTM, suom. seuraaminen musiikin tahdissa), sekä myös koiratanssikilpailujen sääntöihin. Vakiryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Vakiryhmät ovat pienryhmiä, joissa jokainen mahtuu treenaamaan, ja saavat yksilöllistä ohjausta.

Kenelle kurssi sopii?

Koiratanssia voi harrastaa kaiken rotuisten koirien kanssa, ja laji sopii myös jokaiselle ohjaajalle! Jos koirallasi ei ole aiempaa koiratanssitaustaa tai muuta lajiosaamista (kuten rally-toko) suosittelemme käymään ensin Koiratanssin tutustumiskurssin! Jos olet harrastanut koiratanssia aiemmin, voit ilmoittautua vakiryhmään sivun ylälaidasta Ilmoittaudu-linkistä painamalla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä, ja etsimme yhdessä teille sopivan vakiryhmäpaikan.

Kirjoitathan verkkokaupan lisätietokenttään tai yhteydenottolomakkeen viestiin mahdollisista aikataulutoiveista. Turun Murrella pyörii useampi koiratanssiryhmä arkipäivisin.

Kurssin kouluttaja

Koiratanssin vakiryhmiä ohjaa koiratanssin pätevöidyt koulutusohjaajat (SKL) Nette ja Jasmin. Molemmat ovat käyneet lisäksi koiratanssin koulutusohjaajien jatkokoulutuksen ja kilpailevat lajissa omien koiriensa kanssa. Nette on toiminut 2019 koiratanssin edustusjoukkueen joukkueenjohtajana ja Jasmin on korkannut koiratanssin SM-kilpailut vasta reilun kahden vuoden ikäisen koiransa kanssa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koiralle mieluisia makupaloja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun teille sopiva kurssi on löytynyt, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.