Koiratanssin Jatkokurssi Nuolemo

Kesto
4 x 60 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

95 
lokakuu 10 / ti 20:00
Anna

Koiratanssin Jatkokurssilla oppii?

Kurssilla jatketaan koreografian muodostamista valittuun musiikkiin. Kurssilla jatketaan myös uusien ja vanhojen liikkeiden treenaamista, ja erilaisten liikesarjojen muodostamista. Kurssilla tutustutaan paremmin koiratanssin eri alalajeihin FS ja HTM. Perehdymme syvemmin koiratanssin sääntöihin, ja erityisesti alokasluokan vaatimuksiin.

Koiratanssi on kiehtovan vapaamuotoinen ja monipuolinen koiraharrastuslaji, jossa koirankoulutustaitojen lisäksi korostuvat erityisesti ohjaajan ja koiran välinen saumaton yhteistyö, luovuus sekä musiikin tulkitseminen.

Kurssi järjestetään Murren koulutushallissa. Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

Kenelle kurssi sopii?

Koiratanssi sopii rodusta riippumatta kaikille koirille ja lajista kiinnostuneille ohjaajille. Koiratanssin Jatkokurssi sopii koirakoille, jotka ovat käyneet Koiratanssin tutustumiskurssin, tai omaavat vastaavat taidot. Huomaathan, että kurssi ei sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa koulutusohjaaja Anna Viljanen, joka on vuosia harrastanut koiratanssia koiriensa Sirin ja Karan kanssa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), normaali talutin sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta. Huom! Jos infokirje ei heti näy sähköpostissasi, kurkkaa roskapostikansioosi!