Käytösneuvonta

Sijainti
Käytösneuvonta

175 
Kotikäynti
Lisäinfo

  

Onko koirallasi kotiympäristössä jokin käytös, johon haluaisit ammattilaisen neuvoa ja tukea? Kaikissa Murren koulutuksissa käytössämme käyttäytymistieteisiin sekä oppimispsykologiaan, eli tutkittuun tietoon perustuvat positiivisen vahvistamisen koulutusmenetelmät. Lisäksi kaikki kotikäyntejä tekevät kouluttajat ovat ammattitutkinnon suorittaneita eläintenkouluttajia, ja opiskelevat koko ajan lisää käyttäytymisestä ja kouluttamisesta mm. erilaisten webinaarien ja verkkokurssien parissa.

Miksi Käytösneuvonta on hyödyllinen?

Mitä varhaisemmassa vaiheessa ei- toivottu käytös havaitaan, sitä helpompaa käytöksen muokkaaminen on.  Ei siis kannata jäädä odottamaan, että asia korjaantuisi itsestään, vaan toimintamalleja on muutettava, jos haluaa koiran käytöksen muuttuvan. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että yksikään käytösongelma ei ratkea kuten joissakin televisiosarjoissa esitetään, vaan koulutus vaatii aina omistajalta sitoutumista ja johdonmukaista koulutusta.

Mitä Käytösneuvonta sisältää?

Käytösneuvonta tapahtuu asiakkaan valitsemassa paikassa (tyypillisesti kotona), ja tapaamiseen varataan aikaa noin 1,5h. Käynnillä tehdään hyvinvointikartoitus, ja koulutussuunitelma ei-toivotun käytöksen ratkaisemiseksi.

Kotikäynnin hintaan sisältyy:

 • n. 1,5h livetapaaminen asiakkaan valitsemassa paikassa (tyypillisesti kotona, mutta tarvittaessa käynti voi olla muualla, kuten mökillä tai työpaikalla)
 • matkat (max. 20 km Murren toimipisteeltä) ja alv 24 %
 • kirjalliset hoito- ja koulutusohjeet jälkikäteen sähköpostitse (ohjeiden avulla asiakas jatkaa harjoittelua itsenäisesti)
 • 30min kontrollipuhelu sovitun ajan kuluttua tapaamisesta

Miten varaan ajan Käytösneuvontaan?

Voit ilmoittautua Käytösneuvontaan yhteydenottolomakkeella tai sivun ylälaidasta. Ilmoittautumisen jälkeen otamme yhteyttä sinuun, ja sovimme yhdessä molemmille osapuolille sopivan ajankohdan. Kirjoitathan verkkokaupan lisätietokenttään tai yhteydenottolomakkeen viestiin minkälaisesta käytöksestä on kyse, sekä mahdollisista aikataulutoiveista.

Miten valmistaudun Käytösneuvontaan?

Kun ajankohta on sovittu, saat sähköpostitse infokirjeen ja valmistautumisohjeet.

Asiakkaat suosittelevat

 1. Susanna ja Hertta

  Katjan case
  Hertan yllättäen syntynyt pelko omistajansa isäpuolta kohtaan

  Hei, ajattelin päivitellä kuulumisia.
  Meillä on edennyt harjoittelu tosi hyvin ja nyt ollaan jo melkein päästy takaisin normaaliin. Hertta menee jo tosi rohkeasti sisälle vanhempieni kotiin vaikka isäpuoli olisikin siellä. Kaiken lisäksi se menee nykyään innoissaan moikkaamaan isäpuolta ja vaatii rapsutuksia! Se on jopa hypännyt pari kertaa isäpuolen viereen sohvalle rapsutettavaksi, mitä se teki paljon ennen kuin tämä pelko alkoi. Tekemistä on vielä, mutta on ihan uskomatonta että ollaan päästy näin pitkälle ja paljon nopeammin, kuin olisin edes uskaltanut toivoa.
  Kiitos todella paljon taas tosi hyvistä neuvoista ja tuesta! Iso kivi on pudonnut sydämeltä 🙂

 2. Olivia ja Seriffi

  Moi Katja! Seriffin kanssa ollaan edistytty hienosti! Lenkeillä käytetty samanlaista koulutuslelua kuin silloin yksityistunnilla sekä herkkuja👏🏻 Seriffi hienosti keskittyy leluun/herkkuun muiden ihmisten ja koirien ohitustilanteissa vaikka muut koirat haukkuisivat meille! Otin myös viikonloppuna Seriffin mukaan rannalle, joka oli tupaten täynnä ihmisiä ja Seriffi ei haukahtanut kertaakaan! Ystävystyi myös erittäin nopeasti kavereihini, joita ei ole ikinä nähnytkään😍 Ollaan erittäin tyytyväisiä ja on ihanaa mennä hänen kanssa paikkoihin, kun tietää ettei tule ongelmia. On ollut tietysti pari tilannetta jossa ollaan oltu joko liian myöhään liikenteessä lelun ja herkun kanssa tms jolloinka Seriffi on lähtenyt haukkumiskisoihin😅 mutta suurimmaksi osaksi mennyt hienosti!

 3. Miia ja Selma

  Pakko tulla laittaa viestiä, et miten iso apu Kristan käynnistä ja vinkeistä on jo nyt ollu!
  Selma on ihan erilainen, verrattaen viime viikkoon. Leikitään ja hengaillaan muuallaki, ku pöydän tai tuolin alla. Kong on ollu tosi hyvä ja Selmasta super kiva juttu. Omaa paikkaa ollaan opeteltu ja sinne hypitään välillä oma-aloitteisesti ja sitten katse äitiin, että missä herkku. Vilkuilua tietty edelleen, mutta nyt siitä saa selman huomion pois, eikä paeta aina piiloon! Luut maistuu myös taas.Ihan mieletön alku! Kiitos kiitos kiitos ❤️