Käytöskartoitus

Sijainti
Kotikäynti

Yksityisohjaus

135 
Kotikäynti
Lisäinfo

Emme nykyisen tilanteen vuoksi tee kotikäyntejä. Voit kuitenkin tilata kotikäynnin itsellesi valmiiksi, ja sovimme sen myöhempään ajankohtaan!

Onko koirallasi jokin ei-toivottu käytös, johon haluaisit ammattilaisen neuvoa ja tukea? Käytämme käyttäytymistieteisiin ja oppimispsykologiaan perustuvia positiivisen vahvistamisen koulutusmenetelmiä.

Miksi Käytöskartoitus on hyödyllinen?

Mitä varhaisemmassa vaiheessa ei- toivottuun käytökseen puututaan, sitä helpompaa tilanteen muokkaaminen on.  Ei siis kannata jäädä odottamaan, että asia korjaantuisi itsestään, vaan toimintamalleja on muutettava, jos haluaa koiran käytöksen muuttuvan.

Useimmiten omistaja löytää yhteisen sävelen koiransa kanssa jo yhden tapaamisen jälkeen, mutta toisinaan tarvitaan pari lisäkoulutuskertaa, joissa oppii niin koira kuin omistaja. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että yksikään ongelma ei ratkea kuten televisiossa, vaan koulutus vaatii aina omistajalta sitoutumista ja johdonmukaista koulutusta.

Mitä Käytöskartoitus sisältää?

Käytöskartoitus tehdään koirakon kotona, ja siihen sisältyy matkat (max. 20 km) ja alv 24 %. Saat myös kirjalliset koulutusohjeet jälkikäteen sähköpostitse, joiden avulla voit jatkaa harjoittelua ohjeiden mukaisesti kotona.

Miten ilmoittaudun Käytöskartoitukseen?

Voit ilmoittautua Käytöskartoitukseen yhteydenottolomakkeella tai sivun ylälaidasta. Ilmoittautumisen jälkeen otamme yhteyttä sinuun, ja sovimme yhdessä sopivan ajankohdan. Kirjoitathan verkkokaupan lisätietokenttään tai yhteydenottolomakkeen viestiin mahdollisista aikataulutoiveista.

Miten valmistaudun koulutukseen?

Varaa koulutusta varten koiralle kiinteä talutushihna, sekä runsaasti koirallesi mieleisiä makupaloja.

Asiakkaat suosittelevat

  1. Reetta Niemelä

    Kahdella kotikäyntikerralla aivan huippuja tuloksia! Rappukäytävä- ja hissipelkoisesta koirasta rappukäytävän rakastaja! Ja moni muukin asia lähti samalla ratkeamaan, ja kouluttaja Riina Sosala neuvoi koiran oma-aloiteisuuteen perustuvia tapoja hoitotoimenpiteisiin rauhoittumisen, ja vaikka mihin, ja kaikissa niissä onnistumisia!

    Tuntuu että olemme nyt ihan uudella tasolla koiran kanssa! Niin niin hyvä mieli! Ja koiralla hyvä olla ja suhde paranee entisestään! Kaikkeen koiran kanssa tekemiseen tuli myönteinen ja innostunut fiilis! Kiitos!