Jatkokurssi

Kesto
4 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Alkavat kurssit

80 
toukokuu 29 / pe 17:00
Krista
Lisäinfo
80 
kesäkuu 22 / ma 17:00
Krista
80 
heinäkuu 2 / to 19:00
Krista

Huom! Jos Jatkokurssin aikataulut eivät sovi, voit osallistua Pentukurssin tai Perustaitokurssin käyneen koirasi kanssa myös esim Kontakti– tai Sosiaalinen Murre -kursseille!

Jatkokurssillamme vahvistetaan Pentukurssilla tai Perustaitokurssilla opittuja taitoja sekä opitaan uusia temppuja. Tervetuloa mukaan Turun seudulla järjestettäville Jatkokursseillemme!

Mitä Jatkokurssilla oppii?

Pentujatkokurssin tavoitteena on vahvistaa Pentu- tai Perustaitokurssilla opittuja käytöstapoja, kuten rauhoittumista, kontaktia ja hallintaa. Opettelemme myös uusia temppuja ja taitoja, kuten kohdetyöskentelyä, joka vahvistaa ennen kaikkea ohjaajan koulutustaitoja sekä koiran keskittymistä ja oppimista. Kurssilla lähdetään myös tutustumaan koiran omaehtoiseen työskentelyyn.

Jos tavoitteenasi on aloittaa koirasi kanssa myöhemmin jokin harrastus, Jatkokurssin harjoitteet toimivat erinomaisena pohjana myös mihin tahansa lajiharrastamiseen.

Kenelle kurssi sopii?

Jatkokurssi sopii Pentukurssin ja Perustaitokurssin käyneille koirille. Voit myös kysyä paikkaa, vaikka olisit käynyt aiemmat kurssit muualla.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Asiakkaat suosittelevat

  1. Marella Harjunpää

    Olen ollut pitkäkarvaisen collieni kanssa teillä pentuleikkikoulussa, pentukurssilla ja jatkokurssilla. Tykkäsin kovasti käydä treenailemassa teidän kursseilla.