Jatkokurssi

Kesto
4 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

90 
heinäkuu 6 / to 20:00
Maija
90 
elokuu 14 / ma 19:00
Minna

Huom! Jos Jatkokurssin aikataulut eivät sovi, voit osallistua Pentukurssin tai Perustaitokurssin käyneen koirasi kanssa myös esim Kontakti– tai Sosiaalinen Murre -kursseille!

Murren Jatkokurssilla vahvistetaan Pentu-tai Perustaitokurssilla opittuja taitoja, opitaan uutta sekä vahvistetaan koirakon yhteistyötä.

Mitä Jatkokurssilla oppii?

Jatkokurssin tavoitteena on vahvistaa Pentu- tai Perustaitokurssilla opittuja käytöstapoja, mutta viedä harjoitteita pidemmälle, syventää koiran ja ohjaajan yhteistyötä sekä lisätä ohjaajan tietoja virikkeistämisen merkityksestä koiran hyvinvointiin . Kurssilla opetellaan myös uusia temppuja ja taitoja, kuten kohdetyöskentelyä, joka vahvistaa koiran keskittymistä ja oppimista, sekä ohjaajan koulutustaitoja. Kurssilla lähdetään myös tutustuttamaan koirakoita omaehtoiseen työskentelyyn, joka on tärkeää esimerkiksi käsittelyyn liittyvissä toimenpiteissä.

Jos tavoitteenasi on aloittaa koirasi kanssa myöhemmin jokin harrastus, Jatkokurssin harjoitteet vahvistavat myös matkaa kohti lajiharrastamista.

Kurssilla ovat oppimassa sekä koira että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Huom! Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

Kenelle kurssi sopii?

Jatkokurssi sopii Pentukurssin ja Perustaitokurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville koirille. Voit myös varata paikan, vaikka olisit käynyt aiemmat kurssit muualla.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna, runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja, sekä koirasi lempilelun. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Asiakkaat suosittelevat

  1. Marella Harjunpää

    Olen ollut pitkäkarvaisen collieni kanssa teillä pentuleikkikoulussa, pentukurssilla ja jatkokurssilla. Tykkäsin kovasti käydä treenailemassa teidän kursseilla.