Jatkokurssi Nuolemo

Kesto
4 x 50 min
Sijainti
Teollisuuskuja 15, Lieto (Nuolemo)

90 
elokuu 26 / la 11:00
Krista

Murren Jatkokurssilla vahvistetaan Pentu- tai Perustaitokurssilla opittuja taitoja sekä opitaan uusia temppuja sekä hyödyllisiä harjoitteita niin arkeen kuin harrastuksiin.

Huom! Jos Nuolemossa alkavat Jatkokurssit eivät sovi aikatauluusi, myös Avantin toimipisteessä järjestetään Jatkokursseja.

Mitä Jatkokurssilla oppii?

Jatkokurssin tavoitteena on vahvistaa Pentu- tai Perustaitokurssilla opittuja käytöstapoja, kuten rauhoittumista, kontaktia ja hallintaa. Opettelemme myös uusia temppuja ja taitoja, kuten kohdetyöskentelyä, joka vahvistaa ennen kaikkea ohjaajan koulutustaitoja sekä koiran keskittymistä ja oppimista. Kurssilla lähdetään myös tutustumaan koiran omaehtoiseen työskentelyyn.

Jos tavoitteenasi on aloittaa koirasi kanssa myöhemmin jokin harrastus, Jatkokurssin harjoitteet toimivat erinomaisena pohjana myös mihin tahansa lajiharrastamiseen.

Kurssilla ovat oppimassa sekä koira että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Huom! Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

Kenelle kurssi sopii?

Jatkokurssi sopii Pentukurssin ja Perustaitokurssin käyneille koirille. Voit myös varata paikan, vaikka olisit käynyt aiemmat kurssit muualla.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi sekä vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), valjaat tai panta, normaali talutin sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja ja lempilelu. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.