Isännän arkitottis

Kesto
4 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Mitä Isännän arkitottiskurssilla oppii?

Kurssilla ovat oppimassa sekä koira että Isäntä. Koira oppii työskentelemään muiden koirien läsnäollessa ryhmässä, ja Isäntä saa vinkkejä koiran perushallintaan arjessa, kuten rauhassa odottamiseen, ja luoksetuloon. Ohjaajana voi toimia myös aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Muiden perheenjäsenien kannattaa harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kurssi järjestetään Murren koulutushallissa. Sään salliessa harjoitteita voidaan tehdä myös ulkona piha-alueella.

Ryhmä kokoontuu neljänä peräkkäisenä viikkona samana ajankohtana kuin aloitus.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on matalan kynnyksen kurssi ja siksi sinne ovat tervetulleita kaikki Isännät koirineen pohjataidoista riippumatta (huom! Emännän arkitottis tiistaisin klo 17).  Huomaathan kuitenkin, ettei kurssi sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille, eli jos koirasi reagoi muihin koiriin esimerkiksi haukkumalla, otathan yhteyttä ennen kurssille ilmoittautumista.

Kuka kurssin ohjaa?

Kurssin ohjaa koulutusohjaaja Henri Toukonen.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.