Hoitotoimenpiteet helpoiksi

Kesto
3 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Huom! Varsinais-Suomen maakunta kuuluu COVID-19 kiihtymisalueeseen, jonka johdosta suosittelemme, että kurssille osallistuisi vain yksi henkilö/koira. Viimeisimmät suosituksemme koronaan liittyen voit lukea Facebookin puolelta (näkyy vaikka ei olisi kirjautunut).

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla harjoitellaan, miten erilaisista hoito- ja käsittelytoimenpiteistä voidaan tehdä koiralle hauskoja ja kivoja tilanteita, ja joissa edetään koiran ehdoilla. Kurssilla harjoitellaan omaehtoisen starttinappulan avulla kuuntelemaan koiraa. Kurssi sopii myös heidän koirille, jotka jännittävät vieraita ihmisiä, sillä kurssilla harjoitellaan myös esimerkiksi hierontakäyntiä ja eläinlääkärin vastaanottoa varten erilaisia tukitaitoja.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset koirat, myös pennut. Huomaathan kuitenkin, ettei kurssi sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille, eli jos koirasi reagoi muihin koiriin esimerkiksi haukkumalla, otathan yhteyttä ennen kurssille ilmoittautumista.

Kuka kurssin ohjaa?

Kurssin ohjaa koulutusohjaaja Jasmin Kujander.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.