Hihna- ja ohituskoulutus

Kesto
60min
Sijainti
Koulutushalli tai kotikäynti

75 
Koulutushalli
Lisäinfo
135 
Kotikäynti
Lisäinfo

Onko sinulla reaktiivinen koira, jolle ryhmäkoulutustilanteet ovat liian vaikeita tai stressaavia, tai haluatko muutoin yksityisohjaukseen, jossa keskitytään vain sinuun ja koiraasi?

Miksi Hihna- ja ohituskoulutus on hyödyllinen?

Hallittu hihna- ja ohituskäytös vaatii koulutusta samoin kuin mikä tahansa muukin käytös. Yksikään koiranpentu ei ole syntynyt panta kaulassa eikä näin ollen voi osata kytkettynä kulkemista ilman harjoittelua. Useimmiten hihnassa vetäminen ja ohitusongelmat kulkevat käsi kädessä. Paitsi, että remmissä räyhäävän koiran omistajaa hävettää ja harmittaa, ei remmiräyhälläkään ole hyvä olla, vaan se on stressaantunut ja saattaa jopa kärsiä remmissä tempomisesta aiheutuvista kivuista.

Mitä koulutuksessa oppii?

Nopeimmat tulokset hihnakäytöksen parantamiseen saavutetaan yksityisohjauksessa, jossa ennen kaikkea ohjaaja oppii miten tulisi toimia muuttaakseen koiransa käyttäytymistä toivottuun suuntaan. Usein omistaja löytää yhteisen sävelen koiransa kanssa jo yhden tapaamisen jälkeen, mutta joskus tarvitaan pari lisäkoulutuskertaa, joissa oppii niin koira kuin omistaja.

Hihnakoulutuksen yksityisohjauksessa keskitytään mm. hihnatekniikkaan, kontaktiin sekä vastaehdollistamiseen monipuolisten harjoitteiden avulla. Murren koulutuksissa käytössä on oppimispsykologiaan, sekä positiiviseen vahvistamiseen perustuvat modernit koulutusmenetelmät.

Missä koulutus pidetään ja miten ilmoittaudun?

Harjoitukset toteutetaan Murren koulutushallilla (hinta koulutushallilla 75€). Tarvittaessa koulutus voidaan tehdä myös koirakon kotona (kotikäyntihinta 135€ sis. matkat 20km säteellä toimipisteestämme).

Voit ilmoittautua Hihna- ja ohituskoulutukseen sivun ylälaidasta. Ilmoittautumisen jälkeen otamme yhteyttä, ja sovimme yhdessä koulutuksen ajankohdan. Kirjoitathan verkkokaupan lisätietokenttään mahdollisista aikataulutoiveista.

Mitä koulutukseen tarvitsee mukaan?

Ota koulutusta varten mukaan koiralle välineet, joissa koiraasi normaalistikin ulkoilutat, vesikuppi, koirasi lempilelu, sekä runsaasti koiralle mieleisiä makupaloja.

Asiakkaat suosittelevat

 1. Sari Rautiainen

  Lämmin kiitos, todella hyvä kouluttaja (Minna Lepistö) ja kokemus meille Vinskin kanssa.

  Mukavaa kevättä!

 2. Susanna Söderman

  Kiitos Katja todella hyvästä tunnista! Saatiin siitä tosi paljon irti ja ollaan heti alettu soveltaa harjoituksia meidän arkeen 🙂 Juuri tänään aamulla pääsin kokeilemaan ”etsi”-käskyä kun kulman takaa tuli koira vastaan ja jopa Maisa unohti siinä hetkessä vastaantulijan ja ryhtyi etsimään nameja!

 3. Tiia Tutti

  Olin Kristalla yksityistunnilla Veetin (aprikoosi puolivuotias keskikokoinen villakoira) kanssa reilu viikko sitten. Olen tosi kiitollinen saamastani avusta/ neuvoista. Muutos koirani käytöksessä on huomattava. Enää minun ei tarvitse vältellä häiriötekijöitä ulkona liikkuessamme. Häiriötekijöistä huolimatta saan koiraani kontaktin ja hän ei ole enää niin stressaantunut ja peloissaan!

  Nyt uskaltauduin varaamaan marraskuussa alkavalle kurssille paikan Veetin kanssa, koska uskon että pärjäämme osana ryhmäohjausta. Opittavaa riittää sekä minulla että koiralla, mutta nyt tilanne ei tunnu enää toivottomalta.

 4. Marika Heimo

  Oli tosi kiva tunti, ja sain paljon uusia niksejä. Ihan eri tavalla yksityisopetuksella itsekin pääsen jyvälle ja ymmärrän paremmin. Ja Tortik tykkäsi kanssa ja reippaasti jaksoi seurata. Aivan ihana kouluttaja!

 5. Sirkku Lampiniemi

  Kävimme tänään Katjan yksityistunnilla harjoittelemassa hihna-ja ohituskäytöstä. Sain itsevarmuutta ja todella hyviä, yksinkertaisia vinkkejä! Moni mieltä askarruttanut asia selvisi ja tuli myös uutta tietoa.

  Katjan kanssa oli helppo käydä ongelmia läpi ja hän oli erittäin asiansa osaava! Jäi hyvä fiilis tunnin jälkeen.

  Suosittelen lämpimästi!