Hihna- ja ohituskoulutus

Sijainti
Koulutushalli tai kotikäynti

Yksityisohjaus

70 
Koulutushalli
Lisäinfo
135 
Kotikäynti
Lisäinfo

Onko sinulla reaktiivinen koira, jolle ryhmäkoulutustilanteet ovat liian vaikeita tai stressaavia, tai haluatko muutoin yksityisohjaukseen, jossa keskitytään vain sinuun ja koiraasi?

Miksi Hihna- ja ohituskoulutus on hyödyllinen?

Hallittu hihna- ja ohituskäytös vaatii koulutusta samoin kuin mikä tahansa muukin käytös. Yksikään koiranpentu ei ole syntynyt panta kaulassa eikä näin ollen voi osata kytkettynä kulkemista ilman harjoittelua. Useimmiten hihnassa vetäminen ja ohitusongelmat kulkevat käsi kädessä. Paitsi, että remmissä räyhäävän koiran omistajaa hävettää ja harmittaa, ei remmiräyhälläkään ole hyvä olla vaan se on stressaantunut ja saattaa jopa kärsiä remmissä tempomisesta aiheutuvista kivuista.

Mitä koulutuksessa oppii?

Nopeimmat tulokset hihnakäytöksen parantamiseen saavutetaan yksityisohjauksessa, jossa ennen kaikkea ohjaaja oppii miten tulisi toimia muuttaakseen koiransa käyttäytymistä toivottuun suuntaan. Usein omistaja löytää yhteisen sävelen koiransa kanssa jo yhden tapaamisen jälkeen, mutta joskus tarvitaan pari lisäkoulutuskertaa, joissa oppii niin koira kuin omistaja.

Yksityisohjauksessa keskitytään hihnatekniikkaan, kontaktiin sekä vastaehdollistamiseen. Käytössä oppimispsykologiaan, sekä positiiviseen vahvistamiseen perustuvat koulutusmenetelmät.

Missä koulutus pidetään ja miten ilmoittaudun?

Harjoituksia tehdään sekä Murren lämpimässä koulutushallissa että ulkona (hinta koulutushallilla 70€). Tarvittaessa koulutus voidaan tehdä myös koirakon kotona (kotikäyntihinta 135€).

Voit ilmoittautua Hihna- ja ohituskoulutukseensivun ylälaidasta. Ilmoittautumisen jälkeen otamme yhteyttä sinuun, ja sovimme yhdessä koulutuksen ajankohdan. Kirjoitathan verkkokaupan lisätietokenttään mahdollisista aikataulutoiveista.

Mitä koulutukseen tarvitsee mukaan?

Ota koulutusta varten mukaan koiralle vesikuppi, kiinteä talutushihna sekä runsaasti koiran suosikkinameja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se koulutukseen. Kun ilmoittaudut koulutukseen, otamme sinuun piakkoin yhteyttä sopiaksemme sopivan ajan koulutukselle. Saat tämän jälkeen hyödyllistä tietoa koulutukseen liittyen!

Asiakkaat suosittelevat

  1. Sirkku Lampiniemi

    Kävimme tänään Katjan yksityistunnilla harjoittelemassa hihna-ja ohituskäytöstä. Sain itsevarmuutta ja todella hyviä, yksinkertaisia vinkkejä! Moni mieltä askarruttanut asia selvisi ja tuli myös uutta tietoa.

    Katjan kanssa oli helppo käydä ongelmia läpi ja hän oli erittäin asiansa osaava! Jäi hyvä fiilis tunnin jälkeen.

    Suosittelen lämpimästi!