Arki-Rally-tokon vakiryhmät

Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

80 
Säännöllinen viikkovuoro
Henri/Minna/Krista/Sara
Lisäinfo

Murrella voit treenata halutessasi tavoitteellisesti, tai omaksi ja koirasi iloksi. Kaikenlainen yhdessä tekeminen vahvistaa yhteistyötä, sekä koiran ja omistajan välistä suhdetta.

Mikä on Arki-rally-tokon vakiryhmä?

Arki-rallyssa treenataan rally-tokon tehtäviä, mutta ilman kilpailutavoitteita koiran aktivoimiseksi ja koirakon yhteiseksi iloksi ja yhteistyön parantamiseksi. Paikka Arki- rallyn vakiryhmässä (80€/kk) takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa, sisältäen neljä treenikertaa kuukaudessa. Vakiryhmässä on pääsääntöisesti neljä koirakkoa, jolloin kaikki mahtuvat treenaamaan, ja saavat yksilöllistä ohjausta.

Vakiryhmässä jatketaan Arki-Rallyn tutustumis- ja -jatkokurssilla opittujen taitojen kehittämistä. Ryhmässä jatketaan liikkeiden harjoittelua, sekä perehdytään tehtävien suoritustapaan. Kurssilla jatketaan koirakon välisen yhteistyön kehittämistä, sillä vahva luottamus toimii joka koiraharrastuksen pohjana!

Kenelle kurssi sopii?

Jos koirallasi ei ole aiempaa rally-tokotaustaa, edellytämme ensin Arki-rallyn tai Rally -tokon tutustumiskurssin käymistä. Jos olette käyneet jo tutustumiskurssin tai teillä on aiempaa harrastustaustaa rally-tokon parissa, voit ilmoittautua vakiryhmään sivun ylälaidasta Ilmoittaudu-linkistä painamalla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä, ja etsimme yhdessä teille sopivan vakiryhmäpaikan.

Kirjoitathan verkkokaupan lisätietokenttään tai yhteydenottolomakkeen viestiin mahdollisista aikataulutoiveista. Turun Murrella pyörii eri tasoisia ryhmiä lähes jokaisena viikonpäivänä.

Kurssin kouluttaja

Arki-rally-tokon ryhmiä ohjaavat koulutusohjaajat Henri, Minna, Krista ja työharjoittelijamme Sara, jotka kaikki harrastavat koiriensa kanssa rallya.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), koiralle mieleinen lelu, sekä runsaasti koiralle mieluisia makupaloja.