Arki-Rally-toko

Kesto
4 x 60 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

90 
marraskuu 17 / pe 17:00
Sara

Rally-toko on yhdistelmä tokoa, agilityä ja koiratanssia. Arki- Rallyssa tutustumme Rally-tokoon, mutta enissijaisesti koiraa aktivoiden ja koirakon yhteistyötä rakentaen!

Kurssi järjestetään Murren koulutushallissa. Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

Mitä Arki- Rally-tokossa oppii?

Arki- Rally tutustuttaa sinut ja koirasi rally-tokon iloiseen maailmaan ilman kilpailutavoitteita. Kurssilla tutustutaan alokasluokan liikkeisiin ja tehtäväkyltteihin, sekä harjoitellaan liikkeiden palasia, joista kokonaiset tehtävät rakentuvat. Kurssilla tehdään myös harjoitteita, jotka helpottavat tehtävien sujuvaa suorittamista, sekä kehittävät koiran kehonhallintaa, ja oppimiskykyä. Arki- Rally on tarkoitettu koiran aktivoimiseksi, sekä koiran ja ohjaajan yhteistyön kehittämiseksi sellaisille koirakoille, jotka eivät suunnittele kilpailu-uraa.

Arki- Rally on hauskaa ja iloista puuhaa niin koiralle kuin omistajallekin. Erilaisia tehtäväkylttejä on noin sata, eli harjoiteltavaa riittää, mikäli lajista innostuu. Kurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa treeniryhmään säännöllisenä viikkovuorona.

Kurssilla ovat oppimassa sekä koira että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia myös nuori, joka hallitsee koiran. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kenelle kurssi sopii?

Arki- Rally sopii rodusta riippumatta yli 6kk ikäisille koirille ja rally-tokosta kiinnostuneille ohjaajille, joilla ei ole kilpailutavoitteita. Huomaathan kuitenkin, ettei kurssi sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa Henrietta Schrey, joka harrastaa ja myös kilpailee rally-tokossa omien koiriensa kanssa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä,  taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), normaali talutin sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja.

Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan lisätiedon kurssille osallistumisesta.