Krista Akkanen

Krista Akkanen on eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittanut koulutusohjaaja, jonka erikoisosaamisalaa on rescuekoirien kanssa työskentely. Kristalla on vuosien kokemus rescuetarhalta Espanjasta ja kotoa löytyykin viisi rescuekoiraa ja kaksi rescuekania. Näin Krista kertoo itsestään:

Oma vahvuuteni kouluttajana on aikuisten koirien sosiaalistamisessa, ja arjen hallintaan ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Koulutuksessa minulle on tärkeintä arjen sujuvuus sekä koiran ja omistajan välinen suhde. Pentuiän sosiaalistaminen on erittäin tärkeää, mutta peli ei ole menetetty, vaikka sosiaalistaminen aloitettaisiin myöhemmälläkin iällä!

Parasta perustaito- ja sosiaalistamiskurssien vetämisessä on nähdä omistajan ja koiran yhteistyön kehittymistä, löytää helpotusta arjen haasteisiin ja myötäelää onnistumisen kokemuksia. Toivottavasti yhä useammat löytävät tiensä Turun Murren kursseille – vaikka ongelmia arjessa ei olisikaan, perustaitojen ja positiivisten kokemusten tärkeyttä ei sovi koskaan unohtaa!