Anniina Ahonen

Olen Anniina Ahonen, eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittanut koulutusohjaaja. Olen myös Dobo-ohjaaja, sekä SKL:n pätevöittämä arkitottelevaisuus- ja koiratanssin koulutusohjaaja. Aiempi kokemus nuorisotyön parissa on antanut valmiuksia niin asiakas- kuin ohjaustyöhön, ja Murrella olen ohjannut kursseja vuodesta 2016.

Kotoani löytyy kaksi valkoistapaimenkoiraa. Kaikun kanssa on saavutettu rally-tokon koulutustunnus RTK2 ja koiratanssikilpailuissa olisi tarkoitus startata mahdollisimman pian. Raisan kanssa harjoitellaan arkitaitoja ja noseworkia. Molempien koirien kanssa käydään juoksulenkeillä, Kaikun kanssa talvisin myös hiihtämässä. Lähellä sydäntäni ovat liikunta monissa eri muodoissa, sekä partio, retkeily, ja vaellukset – myös koiran kanssa.

Koiran ja ohjaajan välinen yhteistyö on minulle tärkeää. Huomioin asiakkaan ja koiran yksilönä ja tavoitteenani on aina saada onnistumisen kokemuksia molemmille, sekä kehittää heitä eteenpäin. Ajattelen koulutuksessa, että tärkeintä on matka, joka kuljetaan koiran kanssa yhdessä, ei määränpää – vaikka toki tavoitteitakin on hyvä olla. Pyrin siihen, että kaikilla on mukavaa tunneillani ja positiivinen koulutus toteutuu myös tässä. 

️