Nette Wahlberg

Olen Nette Wahlberg, eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittanut koulutusohjaaja, ja olen ohjannut koiratanssia Turun Murrella vuodesta 2018 asti.  Olen myös SKL:n pätevöittämä koiratanssin koulutusohjaaja, sekä arkitottelevaisuuskoulutusohjaaja.

Pätevöidyin koiratanssin koetoimitsijaksi vuonna 2018 ja olen vuodesta 2017 ollut aktiivinen hallitusjäsen Suomen ainoassa virallisessa koiratanssiyhdistyksessä, Tahtitassut ry:ssä. Pidän itseni ajan hermolla jatkuvasti osallistumalla erilaisiin koiriin liittyviin seminaareihin ja koulutuksiin. Vuonna 2019 minulla oli myös suuri kunnia toimia koiratanssin edustusjoukkueen joukkueenjohtajana Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Tukholmassa.

Koiratanssin lisäksi ohjaan Murrella pentu-, perustaito- ja jatkokursseja. Näiden perustaitojen pitäisi olla jokaisen koiran etuoikeus, niin ns. kotikoiran kuin harrastekoirankin. Koulutan erittäin mielelläni suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Haluan koulutuksissani luoda ilmapiirin ja ympäristön, jossa sekä koiralla että ohjaajalla on turvallista ja miellyttävää oppia. Vaikka koiran kouluttaminen voi joskus olla haastavaa, on se myös hauskaa. Naurammekin tunneilla paljon, sillä vain rento ja avoin mieli pystyy omaksumaan uutta.

Koiramaailman ulkopuolella lähellä sydäntäni ovat mökkeily, hevoset, tanssi (myös ilman koiria), sekä ihmismielen salat. Olen siis myös NLP Master Practitioner.

Koiraperheeseemme kuuluu valkoisetpaimenkoirat Gizmo ja Inka. Gizmon kanssa olemme kilpailleet sekä Heelwork To Musicissä, että Freestylessä. Inka on aloittanut kisauransa kesällä 2020 Freestylessä. 

Olen lisäksi saanut iloita myös omien oppilaideni menestyksestä koiratanssin kisakehissä.