Nette Wahlberg

Olen Nette Wahlberg ja olen ohjannut koiratanssia Turun Murrella vuodesta 2018 asti. Myös pentujen koulutus on lähellä sydäntäni. Koulutan erittäin mielelläni suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Haluan koulutuksissani luoda ilmapiirin ja ympäristön, jossa sekä koiralla että ohjaajalla on turvallista ja miellyttävää oppia. Vaikka koiran kouluttaminen voi joskus olla haastavaa, on se myös hauskaa. Naurammekin tunneilla paljon, sillä vain rento ja avoin mieli pystyy omaksumaan uutta.

Opiskelen eläintenkouluttajaksi Axxell Brusabyssä, ja pidän itseni ajan hermolla jatkuvasti osallistumalla erilaisiin koiriin liittyviin seminaareihin ja koulutuksiin. Olen SKL:n pätevöittämä koiratanssin koulutusohjaaja, sekä myös arkitottelevaisuuskoulutusohjaaja. Lisäksi olen myös koiratanssin koetoimitsija, sekä aktiivinen hallitusjäsen Suomen ainoassa virallisessa koiratanssiyhdistyksessä, Tahtitassut ry:ssä. Vuonna 2019 minulla oli myös suuri kunnia toimia koiratanssin edustusjoukkueen joukkueenjohtajana Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Tukholmassa.

Koiramaailman ulkopuolella lähellä sydäntäni ovat mökkeily, hevoset, tanssi (myös ilman koiria ; ), sekä ihmismielen salat, olen siis myös NLP Master Practitioner.

Koiraperheeseemme kuuluu valkoisetpaimenkoirat Gizmo ja Inka. Gizmon kanssa olemme kilpailleet sekä Heelwork To Musicissä, että Freestylessä. Inka on aloittanut kisauransa kesällä 2020. 

Olen lisäksi saanut iloita myös omien oppilaideni menestyksestä koiratanssin kisakehissä.