Kouluttajat

Murren kouluttajat ovat eläinalan ammattilaisia, jotka kouluttautuvat jatkuvasti lisää syventääkseen taitojaan ja oppiakseen lisää eläinten käyttäytymisestä, oppimisesta ja kouluttamisesta. Murrelainen etiikka tarkoittaa moderneja, tieteeseen pohjautuvia koulutusmenetelmiä, sekä aina koiran hyvinvointia lisääviä tapoja toimia. Enemmistö Murren kouluttajista on jo eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittaneita kouluttajia, ja osa opiskelee tutkintoa parhaillaan. Murre on myös Suomen Eläintenkouluttajien jäsen.

Anniina Ahonen ohjaa valtaosan Murren rally-tokoryhmistä, ja hän on myös pätevöity Dobo- ja Koiratanssin koulutusohjaaja. Krista Akkasen ohjaamia ovat erilaiset arkitaitoihin liittyvät kurssit, ja hän myös tekee Murrella kaikki yksinolo-ongelmiin liittyvät konsultoinnit. Hajutyöskentelyyn erikoistunut ohjaaja Johanna Virtanen ohjaa Nosework-ryhmiä, ja teemme myös yhteistyötä Nosework- tuomari Taina Korhosen kanssa. Anna Viljanen ohjaa harrastajia omien lajiensa rallyn ja tanssin, ja Henri Toukonen arkitottiksen ja arki-rallyn parissa. Rosanna Peltoniemi ohjaa erilaisia arjen taitoihin liittyviä kursseja kovan kysynnän vuoksi, mutta aikataulun puitteissa hyödynnämme myös hänen palveluskoirapuolen osaamistaan. Myös Minna Lepistö ohjaa tällä hetkellä pääosin arkitaitoja, ja hän myös tuuraa aina tarpeen tullen Hattulassa Linnan Murrella. Nette Wahlbergilla on omat koiratanssiryhmät viidettä vuotta. Murren tiimin uusin tulokas, Anna-Maija Sundman ohjaa lauantai-Doboja pätevöitynä Dobo-ohjaajana. Rally-tokon ylituomari Jaana Karppinen on Murren pitkäaikainen yhteistyökumppani rally-valmennusten tiimoilta. Eläintenkouluttajan opintoja suorittavat Maija Leino, Sara Uusitalo ja Teija Ovaskainen toimivat Murrella harjoittelijana opintojensa ajan, ja ohjaavat kaikki omien vahvuuksiensa parissa kursseja. Katja Silanderilla, Turun Murren perustajalla ja yrittäjällä, on opiskelu- ja koirakoulutoiminnan kehittämiskiireiden vuoksi enää vain muutamia tavoitteellisia rally-tokoilijoiden valmennusryhmiä.

.

Muut

Sari Kuusisto toimii Murren taustatiimissä koordinoiden, kehittäen ja auttaen kaikissa näppäimistön takaa tehtävissä töissä.