Kontrollikurssi

SEURAAVA KURSSI
Kysy
seuraavaa
kurssia!
Kakontie 4, Tuulissuo

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Koiran lajityypilliseen käytökseen kuuluu olennaisena osana olla kiinnostunut ympäristöstään. Liikkuvien kohteiden saalistus on ollut elinehtona vuosituhansien ajan, ja vaikka nykykoiran ei ihmisen kanssa eläessä tarvitsekaan esimerkiksi saalistaa ruokaansa, ovat nämä käytökset olemassa kuitenkin perimässä. Ensisijaisen tärkeää koiran hyvinvoinnin kannalta on tarjota sille laji- ja rotutyypilliset tarpeet täyttävää toimintaa, mutta lisäksi voimme muokata koiran käytöstä tilanteisiin, joissa ympäristön ärsykkeet meinaavat viedä sen mukanaan.

Jotta koira ylipäätään voisi oppia, sen tulee pystyä keskittymään, ja näin ollen myös rauhoittumaan. Kontrollikurssilla harjoitellaan rauhoittumista, tunnetilan muokkausta suhteessa koiraa kiihdyttäviin asioihin, sekä tehdään keskittymiskykyä vaativia kohdetyöskentelyharjoitteita. Kurssilla on myös käytössä väliseinät koirille, jotka eivät pysty keskittymään näköärsykkeen läsnäollessa. Koulutus perustuu Leslie McDevittin kirjaan Control Unleashed.

Kurssilla käytetään ehdollista vahvistetta koulutuksen apuvälineenä, ja siksi kurssin hintaan sisältyy oma rannekkeellinen clicker.

 

Huom! Kurssi-ilmoittautuminen on aina sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu.