Kontaktikurssi

SEURAAVA KURSSI
Torstaisin/Anniina
Alk. 12.12. / TÄYNNÄ!
Klo 20 Huom! Kurssia EI poikkeuksellisesti 26.12.!
80 €
Kakontie 4, Tuulissuo

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Tämä kurssi soveltuu erinomaisesti niin junnuille Pentukurssin jatkumoksi kuin aikuisille, joilla valikoiva kuulo ;)

Jos näet ohitustilanteessa kauniisti ohjaajaansa katselevan koiran, kyse on todennäköisesti siitä, että asiaa on treenattu paljon. Mitäpä jos koirasi toisen koiran nähdessään ottaisikin oma-aloitteisesti kontaktin Sinuun?  

Tavallisessa arjessa luottamussuhteen ja yhteistyön perusta on se, että koira osaa ja ennen kaikkea haluaa kysyä omistajaltaan lupaa erilaisiin asioihin. Usein käy niin, että kotona harjoitukset sujuvat hyvin, mutta kun mukaan tulevat ympäristön häiriöt, niin kontaktihakuisuus omistajaan ei olekaan enää itsestäänselvyys. Jotta koiran tarkkaavaisuus ja kiinnostus ohjaajaansa säilyisi tilanteessa kuin tilanteessa, palkitsemista on pidettävä yllä, ja sen voi rakentaa koiralle kannattavaksi toistojen, palkkioiden ja erilaisten koulutustyökalujen avulla. 

Arjen hallintaa helpottavaa, ja yhteistyötä vahvistavaa koulutusta ei tulisikaan siis ajatella erillisenä, yksittäisenä treenitilanteena, vaan tapana toimia koiran kanssa - AINA, ja koko loppuelämän! 

Kurssi järjestetään Murren koulutushallissa, ja sen ohjaa eläintenkouluttajaopiskelija, koulutusohjaajaharjoittelija Krista Akkanen, jolla on pitkä kokemus rescuekoirien parissa työskentelystä Espanjassa. Sään salliessa harjoitteita voidaan tehdä myös ulkona piha-alueella. 

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan.