Koiratanssin tutustumiskurssi

SEURAAVA KURSSI
Maanantaisin (5x50min)
Alk 13.1. 2020/ Jasmin
17
105 €
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Koiratanssi on kiehtovan vapaamuotoinen ja monipuolinen koiraharrastuslaji, jossa koirankoulutustaitojen lisäksi korostuvat erityisesti ohjaajan ja koiran välinen saumaton yhteistyö, luovuus sekä musiikin tulkitseminen. Koiratanssia voi harrastaa kaiken rotuisten koirien kanssa, ja laji sopii myös lähes kaikille ohjaajille. Koiratanssin tutustumiskurssilla opetellaan eri liikkeitä sekä niiden yhdistämistä liikekokonaisuuksiksi. Lisäksi kurssilla lähdetään suunnittelemaan ja luomaan ensimmäistä omaa koreografiaa. Kurssilla tulee tutuksi molemmat koiratanssin alalajit, freestyle (vapaatanssi) ja HTM (seuraaminen musiikin tahtiin), sekä myös koiratanssikilpailujen säännöt. 

 

Kurssin ohjaa koiratanssin pätevöity koulutusohjaaja (SKL) Jasmin Kujander, joka itse kilpailee lajissa oman koiransa kanssa.

 

Huom! Kurssille osallistuvilta edellytetään perustaitoja koiran koulutuksesta. Jos et ole käynyt aiemmin missään kursseilla tai koulutuksissa, suositellaan aloituskurssiksi Murren Perustaitokurssia. Minimi-ikä kurssille osallistuvalle koiralle on 6kk. 

 

Jos olet harrastanut koiratanssia aiemmin, ja lajin perusteet ovat jo hallussa, voit kysyä suoraan seuraavaa vapautuvaa vakiryhmäpaikkaa!