Osallistu kilpailuun 30.12 mennessä, ja voita treenitasku!

Uusien verkkosivujen kunniaksi päätimme laittaa pienen arvonnan pystyyn! Arvonta on hyvin yksinkertainen: lähetä lyhyt tuotearvostelu tai kerro, minkä kurssin haluaisit nähdä Murren kurssivalikoimassa, ja olet mukana arvonnassa! Voit voittaa laadukkaan treenitaskun Turun Murren logolla varustettuna.

Osallistu arvontaan lähettämällä alla olevalla lomakkeella vastauksesi. Voit vastata kahteen eri aiheeseen. Voit lähettää useamman vastauksen, mutta vain yksi vastaus per henkilö lasketaan mukaan arvontaan. Vastausaikaa on 30.12. asti, jonka jälkeisiä vastauksia ei oteta enää mukaan arvontaan.

Aiheet:

  • Lähetä tuotearvostelu jostain kurssista, vakiryhmästä tai koulutuksesta, johon olet osallistunut. Koitko kurssin hyödylliseksi, opitteko koirasi kanssa uutta, tai mitä muuta haluat kertoa kurssista? Muistathan kertoa viestissäsi mihin kurssiin osallistuitte koirasi kanssa.
TAI
  • Minkä kurssin haluaisit nähdä Murren kurssivalikoimassa? Puuttuuko sieltä sinun mielestäsi jokin kurssi, joka keskittyisi aihealueeseen, joka juuri sinua kiinnostaa ja josta kokisit eniten hyötyä koirasi kanssa? Vai oletko kiinnostunut sellaisesta lajista, jota Murrella ei vielä ole valikoimassaan?

Valitse siis näistä aiheista toinen, ja lähetä vastaus alla olevalla lomakkeella! Osallistumalla hyväksyt Turun Murren Tietosuojalausekkeen ja Sopimus- ja toimitusehdot. Jos osallistut lähettämällä tuotearvostelun, hyväksyt myös sen, että arvostelusi saatetaan julkaista Turun Murren sivustolla. Viestistä julkaistaan tällöin nimesi ja kommenttisi.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Kiitos todella paljon kaikille osallistuneille, kaikki vastaukset ovat meille hyvin arvokkaita! <3