Jirka Vierimaan Leiki&Pelaa- koulutuspäivä 18.11.

Jirka Vierimaan Leiki&Pelaa- koulutuspäivä 18.11.

Koiraharrastaminen on taitojen, tehtävien, liikkeiden ja rytmien harjoittelua. Yhteisestä tekemisestä nauttiminen on yksi tärkeimmistä tavoitteista, mutta miten kaiken ohella myös tarkasti palkitseminen olisi mahdollisimman toiminnallista ja sosiaalista? Entä monellako eri tavalla osaatte leikkiä yhdessä koiran kanssa? Miten näitä taitoja hyödynnetään eri lajien harrastamisessa ja lemmikkikoiran kouluttamisessa?

Käytännölliset harjoitukset tarjoavat monia vaihtoehtoja hauskanpitoon koiran kanssa. Jokaiselle koirakolle löytyy kattava valikoima leikkimisen ja toiminnallisen palkitsemisen tapoja. Niiden avulla tekeminen ja yhteistyö itsessään muuttuvat palkitsevammaksi tarkkuudesta, voimasta ja luotettavuudesta tinkimättä!

Kouluttajana on koirien koulutukseen erikoistunut käyttäytymisanalyysin asiantuntija (TAY) Jirka Vierimaa. Jirkan koulutuksissa on tavattu toistakymmentä eri eläinlajia ja noin 5000 koiraa. Hänen erityiskiinnostuksensa liittyy positiivisen vahvistamisen menetelmiin ongelmanratkaisussa ja urheilukoirien koulutuksessa. Jirka on yksi Tampereen yliopiston eläinkouluttajakoulutuksen pääkouluttajista.

Koirakkopaikat 55€ (koirakot on paikalla koko päivän, ja jaetaan ryhmiin, jotka vuorottelevat)
Kuuntelupaikat 40€

Ilmot katja@turunmurre.fi