Eva Bertilssonin koulutusviikonloppu PE-SU 30.8.-1.9

Eva Bertilssonin koulutusviikonloppu PE-SU 30.8.-1.9

Huikean taitava käyttäytymisanalyytikko Eva Bertilsson tulee Turun Murrelle opettamaan eläimen käyttäytymisen yhä parempaa ymmärtämistä ja eläimen kanssa kommunikoimisen taitoja.

Viikonlopun teemoina ovat globaalisti koulutustrendiksi (ONNEKSI!) noussut omaehtoisuuteen perustuva käsittely, sekä funktionaalinen käyttäytymisanalyysi

 

Eva on maailmanlaajuisesti tunnettu, ja arvostettu kouluttaja. Hän mm. luennoi vuosittain järjestetyissä Clicker Expoissa kollegansa Emelien kanssa. Evan ja Emelien koulutuskäsialaa ovat omaehtoisessa käsittelyssä olennaisen tärkeänä osana olevat ns. startit ja stopit. "The more You listen to no, the more You can get Yes" kiteyttää koko omaehtoisuuden ajatuksen, eli eläimellä on aina vapaus valita myös kieltäytyminen, jolloin saammekin eläimestä aktiivisen osallistujan.

Omaehtoinen käsittely on erityisen tärkeässä roolissa koirien kanssa, jotka jännittävät mitä tahansa itseensä kohdistuvaa toimenpidettä - on se sitten näyttelytuomarin, eläinlääkärin tai omistajan tuottama. Omaehtoisuuden syvempi ymmärtäminen tuo kuitenkin minkä tahansa koiran kanssa toimimisen aivan uudelle tasolle, joten näiden asioiden oppiminen lisää jokaisen koiran (ja omistajan ;) hyvinvointia.

 

Koulutusviikonloppu toteutetaan luentoseminaarina, jossa demokoirat harjoittelevat la+su. Seminaari pidetään englanniksi. Huom! Paikkoja rajoitetusti, etusijalla Murren ja Fysiomuuvin asiakkaat ja yhteistyökumppanit!

 

Aikataulu:

PE Klo 18-21 Omaehtoinen käsittely- luento (45€)

LA Klo 10-17 Omaehtoinen käsittely- koulutuspäivä käytännön harjoituksineen (65€)

SU Klo 10-17 ABC- Koulutuspäivä käytännön harjoituksineen/ tarkka kuvaus alla (65€)

 

HUOM! Osallistuessasi 2-3 koulutuspäivään:

PE+LA 100€

PE+SU 100€

LA+SU 115€

PE+LA+SU 150€

 

Ilmoittaudu katja@turunmurre.fi

Lisätietoa Facebook- tapahtumassa  https://www.facebook.com/events/396499254303283/